Ca la Margarida de Roses és un restaurant especialitzat en tapes, paelles i arrossos casolans, carn a la brasa i peix fresc de Roses (Girona, Alt Empordà). Situats en la Plaça Sant Pere, 6.
En el nostre restaurant podreu gaudir d’un local climatitzat amb una gran terrassa enfront de la mar, on segur us captivaran les belles vistes de la zona.

Podreis degustar les diferents especialitats en tapes, amb unes 40 variacions diferents que es poden demanar en tapes, racions o mitjanes racionis; també hem de destacar els diferents tipus d’arrossos, paelles i fideuàs, sempre amb peix fresc de la mateixa llotja local i el tradicional Suquet de Roses, entre altres plats de temporada.

Ca la Margarida ofereix també diverses opcions de carns a la brasa com el pinxo de mig metre, l’espatlla de xai rostida, les galtes de porc o una altra de les nostres especialitats, els caragols, tot marinat amb vins DO Empordà i altres reconegudes zones vinícoles.

Estem oberts tot l’any i oferim un tracte familiar i preus a l’abast de tots. Un lloc ideal per a degustar una bona cuina casolana i aprofitar per a fer visites als llocs més emblemàtics del municipi, com són la Ciutadella, el passeig marítim, el Castell de la Trinitat, els
Dólmens, els refugis anteaereos i altres racons fascinants de Roses.

Per a més informació i reserves us podeis telefonar al 972 15 38 31 o contactar-nos mitjançant les nostres xarxes socials.